Om oss

Mer enn 45 års erfaring!

Buch Optikk ble etablert i Stavanger i 1975. Hans Christian Buch som er utdannet ved Caledonia University, Glasgow er daglig leder.

Han har mer enn 45 års erfaring i tilpasning av synshjelpemidler, og spesielt kontaktlinser som i disse årene har vært hovedvirksomheten.

Buch Optikk benytter bl.a. det banebrytende instrumentet i.Profiler® fra Carl Zeiss Vision. Denne innovative teknologien tillater oss å lage et detaljert kart over øyet og øyets egenskaper. Ettersom ingen øyne er helt runde og ingen hornhinne er helt glatt vil det alltid være noe å forbedre. I tillegg går målingen raskt og enkelt og helt uten smerte.

Enda skarpere, enda bedre kontraster og enda klarere – det høres ut som en reklame for den nyeste generasjon av fjernsyn. Vi snakker om noe helt annet. Faktisk beskriver vi en revolusjonerende prosess som forbedrer kvaliteten av brilleglass. Det nye i.Profiler® systemet er det første i sitt slag. Den kan analysere individuelle opplysninger om øyet som inntil nå ikke er blitt tatt i betraktning ved korreksjonen av synsproblemer. Disse opplysningene brukes så til å produsere optimale brilleglass – i.Scription® -brilleglass.

Øye for detalj

Optikerhuset på Lagårdsveien er et kunstobjekt i seg selv.

Første skritt ble tatt i 1981 av Pia Myrvold og Randy Naylor. Senere har Randy Naylor stått for idé og utforming. I bildevisningen kan du bla igjennom bilder fra de unikt dekorerte rommene i huset samt detaljbilder av interiør og våre produkter (Foto: Thor Oliversen).